Vas zanima povečanje prodaje z možnostjo nakupa na obroke?

1. IZPOLNITE VLOGO

2. DOKUMENTACIJA

Hvala vam za vaš interes za potencialno sodelovanje z Leanpay d.o.o., Ljubljana na področju financiranja obročnih plačil blaga in/ali storitev s strani vaših kupcev. Proces financiranja kupcev poteka na podlagi Pogodbe o posredovanju potrošniških kreditov (»Pogodba«) med Leanpay d.o.o. in vašim podjetjem, ki nastopa kot kreditni posrednik v pomožni funkciji (oziroma trgovec). Pogodba določa osnovne elemente sodelovanja za posredovanje in izdajo obročnih plačil v vseh kanalih (na primer v fizičnih trgovinah, spletnih trgovinah, v terenski prodaji ali v prodaji v klicnem centru).

NAMESTITE VTIČNIK

Med tem ko čakate našo ekipo vas vabimo da si na vašo testno ali DEMO okolje naložite naš vtičnik in opravite prvi testni nakup spodaj ali levo na strani izberite željen način integracije:

3. OPRAVITE TESTNI NAKUP

Po uspešni namestitvi leanpay vtičnika ali API integracije si “registrirajte svoj Leanpay DEMO račun” in opravite prvi testni nakup


4. POVEČAJTE PRODAJO

V kategoriji “INTEGRACIJA Z LEANPAY” vam svetujemo kako povečati svojo prodajo z Leanpay, za vas pripravljamo bannerje, ki so narejeni da so kupcu zelo prijazni hkrati pa z vami delimo analizo kupcev, njihovega obnašanja na spletnih trgovinah in analize prodajnih orodij.


5. VLOGA ZA VKLOP

Po uspešnem testiranju in implementaciji marketing materiala boste z naše strani prejeli vlogo za vklop kjer boste navedli še nekaj podatkov za vklop v živo